Realviews over de Hyundai i10

Hyundai i10 9.1250
Hyundai i10

Regels voor Realviews

 • Realviews dienen te gaan over het desbetreffende model. Berichten over andere onderwerpen kunnen verplaatst of verwijderd worden.
 • Commentaar op bestaande Realviews dienen onder het desbetreffende bericht te worden geplaatst. Verkeerd geplaatste comments kunnen verplaatst of verwijderd worden.
 • Berichten met ongewenst taalgebruik  kunnen aangepast of verwijderd worden.
 • Hyundai Motor Netherlands behoudt zich het recht voor feitelijke onwaarheden aan te passen of te verwijderen.

Alle recensies

  • Nicolaas Erf07-12-2016
   (8.6)

   Mijn Hyundai I10 is wat je noemt een volwassen auto. Alhoewel soms omschreven als stadsauto gedraagt hij zich als een auto uit het grotere segment. Zuinig in brandstof, wegenbelasting en verzekering. Voorzien van vele extra's zoals buitenspiegel verwarming, elektrisch bedienbare ramen voor en achter, instelbare binnentemperatuur, handige bediening voor radio/cd speler en instelbaarheid dagtellers e.d. aan het stuur. Waarschuwingssignaal als buitentemperatuur 4 graden of lager is, dat in voorkomende gevallen slipgevaar wordt onderkend. Voorzien van alle benodigde airbags, uiteraard afstandsbediening ont- en vergrendeling. Ik rijd relatief veel kilometers op de snelweg en daar gedraagt de I10 zich ook zoals het mag worden verwacht. De auto is, gezien de aanschafprijs, zeer compleet te noemen. Ik ben, na een kort uitstapje naar Suzuki, erg ingenomen met mijn terugkeer (al 10 jaar eerder Hyundai) naar dit merk. Na 3 jaar inruil is de inruilprijs hoog.

  • Jaap Hofstra06-12-2016
   (10.0)

   Na 2 jaar en 9 maanden rijplezier met Hyundai i10 iMotion met 63.000 km. op de teller dacht ik er niet aan de auto in te ruilen. Ik had immers nog ruim 3 jaar garantie voor de boeg en beleefde veel plezier in mijn witte auto.... Zorgeloos tufde ik er iedere dag mee over de Veluwe. Maar het liep anders dan gedacht. Via de mail werd ik gewezen op de wintercheck bij de Hyundai dealer. ? 2,50 euro voor het goede doel! Daar kunnen andere merken wat van leren! Het vooruitzicht van gratis chocolademelk, hotdogs en een lopend/zingend sneeuwmannetje :-) gaf net dat extra zetje om naar Veenendaal te rijden. Om de tijd te doden gevraagd wat de inruilwaarde was. Ondertussen de Hyundai i10 GO! bekeken. Jaap Lammers van Hyundai Cluistra deed een geweldig voorstel en binnen 30 minuten was de offerte getekend. De auto is zeer luxe uitgevoerd. Het is werkelijk een fantastische auto die ik in elk opzicht iedereen kan aanbevelen! Dat geldt overigens ook voor de garage!

  • jaap Vries06-12-2016
   (10.0)

   .ik ben zeer tevreden over mijn laatste hyundai dit is al mijn 5e en het lijkt dat ze steeds beter worden.

  • Loes Boeree05-12-2016
   (9.1)

   2008 2009 I20 gekocht 18 mnd oud na groot onderhoud kreeg ik te horen dat de auto olie lekte en dat de keering vervangen moest worden kommentaar van Hyunday u heeft pech gehad. Daarna fijn gereden.Nu 2016 helaas door een ongeluk in mei, toch weer een Hyuday gekocht een I 10 erg leuk en rijd lekker. Maar wat scherts mijn verbazing ook bij deze is het zelfde mankement gebeurt ook deze is oneveer net zo oud .Is dit weer pech gehad of is dit een mankement vanHyunday

  • Arie van der Zwaart04-12-2016
   (8.9)

   Ik rijd nu anderhalf jaar Hyundai en het bevalt me uitstekend. Na ruim 30 jaar in een Ford gereden te hebben ben ik overgestapt naar de Hyundai en heb nog geen dag spijt gehad. Hij zit lekker en rijdt soepel. In onze vakantie j.l. hadden we een auto gehuurd. En wat kregen we ...een Ford.... Wat was ik weer blij toen ik thuis kwam en weer in mijn eigen vertrouwde Hyundai kon rijden! Het enige minpuntje is wel dat we verkeerd zijn ingelicht over de fietsdrager die wij hebben laten plaatsen. bij aankoop werd ons verteld dat er twee elektrische fietsen op de drager konden. Maar zonder accu,s zitten wij er nog 2 kilo boven. Dat beangstigd me wel en weet niet wat ik hier mee aan moet want wij fietsen best veel. Nu pas staat er op de site dat er max. 46 kilo op kan en toen wij de auto kochten niet..

  • Elly Breevoort04-12-2016
   (10.0)

   Zeer goede en mooie auto. Rijd comfortabel en zeer zuinig. AAN IEDEREEN AAN TE BEVELEN. Heel simpel dus een geweldige auto. Ga zo door Hyundai.

  • Max Elliott04-12-2016
   (9.7)

   3.5 jaar geleden mijn eerste Hyundai i10 Black gekocht en tot nu toe 55.000 km probleemloos mee gereden dus was de keuze voor een 2e auto voor de vrouw snel gemaakt en dat werd de rijk uitgeruste Hyundai i10 Go.

  • Peter Bos04-12-2016
   (8.9)

   Ik heb de sterretjes voor een beoordeling een beetje willekeurig ingevuld omdat ik nog geen ervaring heb met Hyundai. De verkoper heeft mij tijdens een bezoek aan de garage van een aantal voordelen weten te overtuigen om een Hyundai aan te schaffen. Het verhaal moet wel goed zijn geweest omdat ik na ruim 40 jaar Fiat te hebben gereden van mijn geloof ben afgestapt. Het vertrouwen in de garage had ik al omdat de Fiat hier al in onderhouden was. En nu maar onderweg met mijn Hyundai en kijken of ik daar ook hetzelfde vertrouwen in krijg als de vorige wagen. Dit zal wel geen 40 jaar meer worden gezien mijn leeftijd en wie weet komen er beoordelingssterretjes bij in de toekomst . Sinds 1 december is hij in ons bezit morgen is het Sinterklaas en tot nu toe zijn we er blij mee !!! Klein minpuntje hij past niet in de schoen.

  • Willem van der Laan04-12-2016
   (9.1)

   De i10 is mijn eerste nieuwe auto. Klein van formaat , maar voor een compacte auto zeer ruim van binnen. Comfort, wegligging , prestaties doet je denken met een veel grotere auto onderweg te zijn. Klein puntje van kritiek is vooral het blikkerig geluid van de speakers, maar dat zal met een kleine ingreep en betere speakers op te lossen zijn. De term "stadsauto" is eigenlijk te min, afgezien van het speelse karakter in de stad. Maar je kunt er ook rustig honderden kilometers mee rijden om familie en leuke uitstapjes te doen.

  • Gerrit Douma03-12-2016
   (9.7)

   M??r dan tevreden, voor het eerste een HYundai i10; Mooi sportieve auto, rijdt zuinig, weinig herrie, en pittig: Je moet er gewoon om denken met de snelheid. Mooi interieur : vooral de kleuren combi. en ruim genoeg, ook voor op vakantie. Totaal geen spijt van de keuze !!

  • diana Bruggen03-12-2016
   (8.0)

   Ik ben zeer tevreden met mijn i1o heb deze nu 6 maanden en voldoet aan al mijn verwachtingen ben ook zeer tevreden over de uitleg bij ophalen van mijn auto de dealer heeft echt zijn best gedaan om mij alles uit teleggen alles bij elkaar zeer te vrede over mijn i10tje

  • Linda Frijters03-12-2016
   (9.4)

   Het enige minpunt aan deze auto is, is dat er niet standaard 3 gordels achterin zitten. Hij rijdt heerlijk, nog geen seconde spijt gehad van onze keus.

  • Cees Dirks03-12-2016
   (9.4)

   Na drie ja gereden te hebben met veel plezier in een Seat Mii toch overgegaan na de Hyundai i10 go. Aangezien mijnmuseum al jaren ook i10 rijden en dik te vreden is bij Hyundai Dealer Schuurmans in Vught ben ik daar ook na toe gegaan. En wat een service geweldige zaak. Ik heb de i10 go versie komt overeen met comfort maar dan nog met navigatie en donkere ramen achter en sier lijsten op de deuren. Ik rijd er in sind september en wat een genot na 4700km nog steed dik te vreden. In vegelijking met de Seat mii heb je met de i10 echt meer auto voor je geld kwa uitvoering en afwerking top. Gewoon een hele nette wagen met prachtig interieur met geheel bekleedde deuren. Dus geen ijzer wat er bij de mii wel zichtbaar is. Verder lekker zuinig ik rijd woon werk gemiddeld 68 km per dag en kom netjes op 1 op 19,7 uit wel met gebruik van cruisecontrol en normaal rijden niet planken. En wat is hij lekker rustig op de snelweg zeker stiller dan de Seat mii. Climatecontrol werk ook prima. Top auto

  • Nikki Hooij 03-12-2016
   (9.7)

   Na 1 jaar mijn hyundai i10 te hebben gekocht kan ik vertellen dat ik nog steeds heel tevreden ben met de keus. Ik rij elke dag een redelijk stuk op een drukke weg. Waar vaakgenoeg de noodrem gemaakt moet worden. In mijn i10 voel ik me veilig, wat ik het belangrijkste gevoel vind dat je moet hebben in de auto. Verder rijd hij zuinig, maakt hij minder kabaal dan verwacht bij een drie cillinder waardoor je dus ook een normaal gesprek kan voeren in de auto. De bumperrand zoals al eerder is genoemd is een ding om op te letten, maar geeft hem zeker ook daardoor een sportief jong uiterlijk passend bij mij. Dat uiterlijk zet zich door naar binnen en cre?ert voor mij een rust, mede door de kleuren maar ook de ruimte die je hebt. Ik heb de cr?me kleurige uitvoering. Die rust is fijn na een lange dag werken. Al met al zeer tevreden en een aanrader voor ieder ander.

  • Kitty Gool02-12-2016
   (9.4)

   Wij zijn heel erg tevrede met onze hyundia I10. De auto rijdt zuinig, rijdt stevig door het comfort idd ideaal. Ik heb ??n minpuntje de spoiler voor ligt heel laag op de grond en dan raak je snel een stoeprand bij het parkeren of bij een drempel raakt de spoiler de drempel.

  • Erick Groenewald02-12-2016
   (8.0)

   Mijn eerste i10. Hele fijne auto. Niks mis mee. was wel even wennen aan een drie cilinder motor, beetje ronkend geluid. Echter op de snelweg bij ca.120 km/h rijdt hij lekker soepel. (en geen geronk) Ik ben ook zeer tevreden met mijn dealer/garage. Goede service en altijd vriendelijk en meedenkend personeel !!! Hyundai is gewoon TOP !

  • Mourits Tienhoven02-12-2016
   (9.7)

   De i10 is mijn eerste Hyundai en hij bevalt prima. Dit jaar in 1 dag naar vakantie adres in Zwitserland gereden. De eerste auto zonder rugpijn op een lange rit. De i10 is mijn 20e nieuwe auto. Mijn dochter heeft een i20 en is daar ook dik tevreden mee. ik hoop nog vele fijne kilometers met de i10 te kunnen rijden.

  • Sonja Faas02-12-2016
   (9.1)

   De i10 bevalt heel goed. Hij rijdt comfortabel en is in dit segment een zeer complete auto, van alle gemakken voorzien. In de stad is hij erg handig maar ook op de snelweg bij 120-130 km per uur rijdt hij prima. Je hebt het idee dat je je in een veel grotere auto waant. Ook achterin is de beenruimte voldoende. Ik vervoer met regelmaat puberjongens op de achterbank op weg naar hun AZ-training en zelfs 3 flinke tassen passen in de achterbak. Kortom erg tevreden !

  • oene Vegt02-12-2016
   (10.0)

   voor iemand die een leuke pittige en niet een hele grote auto wil probeer deze eens en ik weet zeker dat je deze neemt

  • Andr? Blokzijl 02-12-2016
   (9.1)

   Ik ben meer dan tevreden met de Hyundai i 10 5D Comfort. Niet gedacht dat deze auto zo compleet kon zijn voor deze prijs. Maar ik moet vertellen dat Leaseplan een geweldige service heeft, zeer vriendelijke medewerkers en klantgericht. Maar ook de complimenten voor autobedrijf van der Linden in Waddinxveen. Ik heb de juiste keuze gemaakt om deze auto leasen bij Leaseplan. Met de vriendelijke groeten, Andr? Blokzijl

  • peter Rutgrink02-12-2016
   (10.0)

   wij zijn zeer tevreden over onze Hyundai zo wel ik zelf en mijn man rijden in deze auto van leaseplan wij hebben er geen omkijken naar alles word netjes afgeschreven per maand en in de app. van leaseplan kun je alles netjes bij houden van de auto hadden we veel eerder moeten doen en de auto hadden wij niet verwacht van Hyundai maar toen we een proefrit gingen maken echt geweldig hoe die rijd op de weg en alle luxe die er in zit kortom wij zijn zeer tevreden raad het iedereen aan gr rutgrink.

  • Alam Suharwardy02-12-2016
   (10.0)

   My first huundai i10 car in my. Life never thought so nice and confort car can come in my last face of my life realy missed all the years before . Now i am telling my all friends and family members such a beautyfull car i am driving and very much saitysfy from my Huundai i10 wait for next car again Hyundai i30 or more bigger till my ladt day of my lsdt breath on earth this is truth of my Hyundai

  • Piet Vermeij01-12-2016
   (10.0)

   Ik ben erg blij met mijn I 10.Stil,stuurt soepel,en ik ben ook erg blij met de service van mijn garage in Heerhugowaard. Ook dat mag gezegd worden over het hele team daar!!!

  • Carla Breg01-12-2016
   (10.0)

   Heel blij met mijn auto Hyundai i10 luxe en comfortabel. veel extra erbij. De service van Barten is vriendelijk, goed en snel ook als er problemen zijn. Blij dat ik hier voor gekozen heb. vriendelijke groet Carla

  • Teunis Messemaker01-12-2016
   (8.9)

   Wij rijden er met heel veel plezier in. Overzichtelijk en eigenlijk alles er op en er aan. Maak een proefrit in de Hyundai i10 en je bent gelijk verkocht. Geweldige auto!!

  • Karin Toussaint01-12-2016
   (7.7)

   Rij sinds een paar maanden Hyundai. Was eerst wat sceptisch maar ben helemaal omgeturnd. Fijne auto, veel ruimte, prima wegligging en dat voor hetzelfde geld als een peugeot 108 (met veel minder opties). Hoop erg op leuke kortingsacties, bijvoorbeeld op de blauwe ledlampjes voorin de auto.

  • Jan Stienen01-12-2016
   (7.4)

   Mooie ruime wagen voor zijn klasse. Alles zit erop en eraan. Vlot genoeg om snel met het verkeer mee te gaan en ook stevig bij autobaan snelheden

  • Bart01-12-2016
   (9.1)

   Ik liep de garage binnen omdat ik op zoek was naar een nieuwe kleinere auto en een advertentie op de radio hoorde over extra inruilpremie bij Hyundai. Was niet bekend met het merk en kende eigenlijk de modellen niet goed. De dealer wees mij op de i10. Ik vertelde hem nee dat is niets voor mij. Maar hij gaf aan om toch even te gaan rijden. Ik was meteen verkocht. Vervolgens de i10 met een speciaal paket gekocht met satnav, getinte ramen etc. Nog wat aangekleed met wat wielkastbeschermers een zwarte 15inch velgen. Grappig dat er voor de achter passagiers meer beenruimte is dan in mijn oude Opel Astra sportstourer (2011). Minde bagageruimte uiteraard maar dat is niet erg. Nu 5000 km verder ben ik nimmer zo positief verrast geweest over een auto. Comfortabele top sturende auto en lekker zuinig. Volgende wordt waarschijnlijk weer een Hyundai en dat zeg ik niet snel.

  • marian dellink01-12-2016
   (10.0)

   Dit is onze derde Hyundai I 10, deze hebben we twee weken aangeschaft omdat er een aantrekkelijke inruil actie was bij onze dealer, doordat we al zeer tevreden waren over onze vorige Hyundai I 10, en de uitstekende service bij Herwers Deventer, hadden wij weinig tijd nodig om erover na te denken. Tot heden nog steeds geen spijt. Het is een mooie comfortabele en zuinige auto en de service bij de dealer is ook super top.

  • marian dellink01-12-2016
   (10.0)

   Dit is onze derde Hyundai I 10, deze hebben we twee weken aangeschaft omdat er een aantrekkelijke inruil actie was bij onze dealer, doordat we al zeer tevreden waren over onze vorige Hyundai I 10, en de uitstekende service bij Herwers Deventer, hadden wij weinig tijd nodig om erover na te denken. Tot heden nog steeds geen spijt. Het is een mooie comfortabele en zuinige auto en de service bij de dealer is ook super top.

  • Anjo Bexkens01-12-2016
   (9.1)

   Ik ben met auto zeer tevreden Ik had eerst de 20 en nu de 10 Hij bevalt mij zeer goed ik ben in de nopjes met mijn auto Groetjes Anjo Bexkens

  • Lara Harcksen01-12-2016
   (8.3)

   Ik heb deze auto nu 3 weken en het rijd prima. Ik ben er erg blij mee en kijk er naar uit om nog wat jaren door te rijden met deze auto

  • Margr? Lamers01-12-2016
   (9.1)

   DE Hyundai I10 hebben we aangeschaft als tweede auto, maar als eerste keus nemen we vaak de Hundai. De stoelen zitten perfect en het interieur is compleet en volwassen wat bij vergelijkbare auto's vaak veel minder is. Ook achterin is er relatief veel ruimte. Zeer prettige en handige auto, waar je als je wilt ssportief mee kunt rijden maar bij rustig gebruik zeer zuinig.

  • A. Bulut 01-12-2016
   (8.9)

   Ik rijd nu bijna 6 maanden in mijn Hyundai i10 i-motion Comfort en al ruim 12.000 kilometer mee gereden zonder problemen. Hij is lekker compact, rijdt fijn en rijdt gemiddeld 1 op 20. Waarom Hyundai? Omdat uit de testen van De Consumentenbond blijkt dat het een auto is met zeer weinig mankementen en pechgevallen. In De Consumentengids van december 2016 krijgt de Hyundai i10 een keurige 8,4! Bij de Hyundai-dealer word je erg klantvriendelijk geholpen. Laatst heb ik daar een winterbandenset aangeschaft tegen een zeer concurrerende prijs, de goedkope bandenfitters konden daar niet tegenop met hun offertes. Hiervoor heb ik meer dan zes jaar een nieuwe Audi A3 gereden, alwaar ik alleen maar ellende mee heb gehad en keer op keer naar de garage moest voor reparaties. Die Audi A3 krijgt van de Consumentenbond een zeer magere 3,2 en terecht. En dan hebben we het nog niet eens over het dieselschandaal. Kortom, ik ben erg blij met mijn switch van Duits naar Koreaans. Ik raad het iedereen aan!

  • Jaap Postma01-12-2016
   (7.7)

   Onze I10 voldoet meer dan goed, bijna 20.000 km. en stil going strong. Zeer compleet, zuinig en plezierig rijdend.

  • Jolanda Bleeker01-12-2016
   (9.7)

   Een heerlijke auto. Rijdt geweldig en als je wilt ook nog sportief. Lekker zuinig is hij ook nog. Alles zit erop en eraan nee wij zijn helemaal blij met deze auto en overwegen onze (dure) Opel te gaan inruilen om dan met 2 hyuandai's te gaan rijden!

  • Hans Jong01-12-2016
   (9.4)

   Op het ogenblik in het bezit van 2 i10 modellen die ons prima bevallen zowel in comfort als rij eigenschap gewoon waar voor je geld .

  • piet Guyt01-12-2016
   (9.7)

   Dit is een van de beste auto waar ik in gestuurd heb,mijn complimenten aan het hyundaitiem en de hyundaidealers voor de voortreffelijke service !!!!! mvg piet guijt.

  • Paul Gils01-12-2016
   (9.4)

   De i10 is een heerlijke 4-deurs auto met een sportieve uitstraling en voldoende ruimte. Lekker zuinig en behoorlijk stil. Veel accessoires verkrijgbaar om hem helemaal naar je hand te zetten. De i10 voelt ook veel steviger aan dan andere auto's uit deze klasse. Een i10 is een keus voor jaren rijplezier!

  • Ankie van Gent01-12-2016
   (9.7)

   Mijn oude brikkie ingeruild voor een Hyundai i10. Nooit aan dit merk gedacht, maar er was een aanbieding dus toch voor de Hyuandai gegaan. Nou dat was geen verkeerde keuze. Vind het een heerlijke auto met veel comfort. Beveel de auto ook aan aan anderen, dat ze sowieso eens een proefrit moeten maken.

  • Klaas01-12-2016
   (9.1)

   Verrassend fijne auto. Ruim, stil, zuinig en comfortabel. Op vakantie naar Itali? gegaan. 1 op 19 kunnen halen en echt geen 80 km/uur gereden ;-). Heel comfortabel ook deze afstanden. Naar Berlijn toe was een fluitje van een cent! En....ook belangrijk: Ik woon in de binnenstad. Een parkeerplek is zo gevonden. Heb als hobby muziek maken, zelfs mijn contrabas kon ik er in kwijt. Heel tevreden rijder.

  • Ed Sparreboom01-12-2016
   (8.3)

   Super lekkere auto om mee te rijden, hoe langer je ermee rijd hoe meer ik ervan geniet. Lekker fel met optrekken doet niet onder voor andere auto's. Intereur is ook prettig , Bluetooth super fijn zodat ik in de auto gewoon muziek vanaf mijn iPhone kan luisteren zonder snoertjes. Ik blijf bij Hyundai

  • Oedo Wijnstra01-12-2016
   (8.0)

   Zeer fijne leuke zuinige auto. Voldoet prima. Een heel klein minpuntje is dat hij wel iets pittiger qua vermogen zou mogen hebben.

  • Nicoa01-12-2016
   (10.0)

   Prima design ,modern ,en fijne rijkwaliteiten ,en zuinig in gebruik. wij hebben er al veel gezellige vrolijke, prettige en vooral ontspannen kilometers mee gereden. Al met al een goede prijs kwaliteit verhouding in zijn klasse.

  • Wichard van Vliet28-11-2016
   (9.4)

   Ook op de snelweg een heerlijke auto om te cruisen. Stil en goed geveerd. Met de automatische airco, de cruise control en het optionele Parrot systeem voel ik me rijk in dit mini autootje. Ik gebruik hem vaker dan mijn vrouw lief is.....

  • G.W. Eijk28-10-2016
   (7.1)

   Geachte, Sinds een paar jaar rijd ik de i10 ( nieuwe type). Vergeleken met andere auto's in deze categorie is het wel een toppertje. Rijd goed, is stil, rij er 1 op 21 mee en is comforttabel. Er zit alleen 1 smet op en dat zijn de remschijven voor. bij mijn vorige i10 zijn de voor remschijven 3 maal vervangen, auto had nog geen 10000 gereden. na de derde keer was het euvel weg. Helaas blijk mijn huidige auto het zelfde probleem te hebben. alleen is na 3 maal vervangen (15000) km gereden het probleem nog niet weg. elke keer na ongeveer 1000 km komt het probleem terug. begint met licht trillen waarna het langzaam aan steeds erger wordt. er is geconstateerd dat er licht onbalans waar de schijven opgemonterd worden. maar dit is niet vervangen. Ik heb nu maar Hyundai Nederland gevraagd om dit op te lossen. Eigenlijk ben ik wel benieuwd of er meer mensen zijn die dit probleem hebben? Maar goed, ga ervan uit dat het uiteindelijk wordt opgelost door Hyundai Nederland. Groet, G.W.Eijk.

  • Dineke Witkamp15-10-2016
   (9.1)

   Een leuke auto, het enige wat iets tegenvalt is het vermogen van de motor die had wat meer pit mogen hebben. Verder een leuke en complete auto.

  • dick Keeken26-07-2016
   (9.4)

   goede auto met af en toe kleine gebreken, maar die los ik op met de dealer. auto heeft pas 5000 km gereden.Dus geen echte klachten.

  • Hein Dijkslag21-07-2016
   (9.7)

   Onze 1e Hyundai is na 5 weken voor ons een ideale auto! Voor de prijs van deze auto hebben we veel comfort. We hopen nog veel veilige kilometers te mogen rijden met onze nieuwe aanwinst!

  • Jan Jong11-07-2016
   (9.1)

   Hele mooie auto en bijzonder geschikt voor normaal gebruik in een gezin van 2 volwassenen nadat we de auto ophaalden een fijn en veilig gevoel Heel erg vertrouwd

  • Andrea Milano02-07-2016
   (9.4)

   Sinds kort ben ik de blije eigenaar van een nieuwe Hyundai i10. Eerder was ik de eigenaar van een Kia Picanto. De twee auto?s verschillen niet heel erg veel van elkaar maar de Kia heeft ietwat meer ? pit? wat design elementen van de buitenkant betreft, elementen die mij aanspraken, o.a.de vorm van de voor en achter verlichting, ook de keuze aan kleuren is bij Kia wat moderner, ik had een Limoen Groen model. Oogverblindend! Nu heb ik een zwarte i10, die oogt ietwat sportiever dan de Kia in haar geheel, dankzij de lichtmetaal velgen en uitlaat maar ook dankzij de terracotta accenten van het interieur. Dezelfde auto zonder deze elementen zou zeer zeker wat saaier zijn geweest. Voor de rest is de i10 een modernere auto en ik ben zeer tevreden over haar comfort en verbruik. Toch waren er in de Kia sommige leuke dingen die ik in de i10 mis. Een 5de zitplaats met gordel, een documenten bak onder de bijrijder stoel, een brillenkoker bij de bestuurder en de variabel snelheid van de wissers.

  • Jos Heirman30-06-2016
   (10.0)

   Veel waar voor je geld. Klein van buiten ruim van binnen, Doet zeer volwassen aan en rijdt prima en is daarbij ook nog zuinig gelet op mijn rijstijl. In een woord sublieme auto.

  • C.H. Moes28-06-2016
   (10.0)

   Rij niet veel , maar heb schik van deze pittige kleine auto. Vooral de rustige motor is een verademing.

  • Harrie Boom23-06-2016
   (10.0)

   Wij hebben sinds 3 mei 2016 een Hyundai i10 comfort en vinden deze super. De auto voldoet aan alle wensen, die wij graag zouden willen, zoals zitruimte, bedieningsgemak en een mooi interieur. Deze auto is zelfs super op de autoweg, dus dit zorgt ook voor een aangenaam rijplezier. Echt een aanrader voor diegenen die dezelfde wensen hebben en op zoek zijn naar zo'n auto. Kies dan voor een Hyundai !

  • Pia Romunde18-06-2016
   (8.3)

   Heerlijke auto, ruimer t.o.v. de oude I10, zit is iets lager, voor Nederland is de motor voldoende, voor het meer heuvelachtige Duitsland/Ardennen is het motorvermogen echt te laag, soms in de 3e versnelling naar boven en dat trekt ie dan net. Uitrusting is top, boordcomputer, cruise control, audiosysteem met i-Phone connectie, stoelen, binnenruimte, allemaal top voor dit segment.

  • dooks grand15-06-2016
   (8.6)

   prima auto,vind alleen jammer dat de spiegels niet automaties in klappen ook niet bij de prenium en vind ik de lak er kras gevoelig!

  • Guustaaf Sardeman29-04-2016
   (10.0)

   Blij dat ik rij in mijn Hyundai i 10 Blue Comfort, P.P , staat voor Preuninger Prima, De Kerketuinen met o.a. de heren Max den Hartog, Verkoop, en meneer Jim van de Werkplaats, geweldig! Ik rijd al jaar en dag in een Hyundai, en deze nieuwe Hyundai 1 10 rijd als een trein. Maar de service moet ook goed zijn en die is Prima bij Preuninger!!

  • Eric Romijn11-04-2016
   (10.0)

   Na de Mitsubishi colt, met enorm veel plezier overgestapt op de Hyundai I10. Was voor ons qua verbetering een wereld van verschil. Wat een heerlijke stille auto, wat een ruimte, en wat rijdt hij lekker, en wat een comfort. Na een jaar en 21000 km overgestapt op weer een nieuwe I10. Alweer geweldig.

  • Hans Seegers10-04-2016
   (10.0)

   Ik ben zeer gelukkig met de nieuwste model i10 . Dit is echt een Top auto, nooit gedacht dat een 1.0 motor toch heel rustig kan zijn. Ik voel mij in een hele luxe wagen als ik over de snelweg suis. Interieur is van top kwaliteit, eenvoudig instrumenten paneel,handige opties inhet stuur ge-intergreerd. Ook de verkopers en service van de firma Wittenberg is Top. Zeer vriendelijk , meedenkend en klantgericht.

  • Johan Moerbeek27-03-2016
   (9.1)

   Met de eerste ontmoeting met de i10 bij de dealer was ik al aangenaam verrast. De ruimte in de auto, zijn looks aan de buitenkant en het speelse interieur vielen meteen op. Maar ik kwam helemaal niet voor een nieuwe auto.... en toch dat ik thuis kwam begon de i10 door mijn hoofd te spelen. De dealer zei tegen mij van ik wist wel dat je terug zou komen voor de i10 en dat werd nog eens benadrukt door mijn echtgenote. Tja, als ik iets leuks zie dan steek ik dat niet onder stoelen of banken. Dus een proefrit. (En hier heb ik een testreview over geschreven op de HCH.) De terstrit was doorslaggevend. Ondertussen staat de i10 een maand voor de deur en 1500km op de teller. Deze auto krijgt op alle fronten van mij een dikke 10. Link naar de testreview: http://www.hyundaiclubholland.nl/index.php?option=com_kunena

  • Folkert Hendriksen21-03-2016
   (10.0)

   I10 is een auto met uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De voorlichting door auto van Veen is uitstekend evenals de aflevering van de auto. de auto is precies volgens afspraak afgeleverd.

  • Paul Nachtegaal07-03-2016
   (7.4)

   Belachelijk dat de i10 van een 5 persoon naar een 4 persoonsauto gegaan is. Ook een trekhaak plaatsen is niet meer mogelijk. Omdat ik geen behoefte heb aan een grotere auto overweeg ik om mijn volgende kleine auto van een ander merk aan te schaffen. Jammer Hyundai, erg jammer.

  • Paul Ruijter05-03-2016
   (8.6)

   Rijdt de i10 sinds 03-03-2016 en dus nog maar kort in bezit, maar hij rijdt en zit uitstekend. Voelt meer volwassen aan is stiller en ligt beter op de weg (helt minder over in de bochten) en is fijn geveerd. Qua verbruik kan ik er nog niets over zeggen maar zal zuiniger dan de vorige zijn die gemiddeld 1:17 liep. Voor deze auto reed ik een i10 van 2011, ook een prettige auto, iets hogere zit, maar minder comfortabel en een beetje springerig qua vering en bediening koppeling.

  • Kees de Feijter03-03-2016
   (9.4)

   Bij ons in gebruik als tweede auto. Erg ruim, voor ons de belangrijkste reden om de I10 te kiezen. Met 3 kinderen nooit ruimte te kort. Rijdt een klasse beter dan je zou verwachten. Zuinig, niet het verbruik wat wordt wordt aangegeven, maar dat weet iedereen Daarnaast nog de zekerheid van 5 jaar garantie. Kortom, de beste keus die je kunt maken

  • Marcel06-02-2016
   (7.7)

   Ik lees opvallend veel positieve reviews. Toeval? De slager zal zijn eigen vlees natuurlijk als beste prijzen. Ik hoop dat Hyundai mijn review ook durft te plaatsen en niet stiekem in de prullenbak laat verdwijnen. Wij zijn niet helemaal tevreden over onze in september 2015 nieuw gekochte i10 Comfort Plus. De auto stuurt enorm zenuwachtig , kennelijk 'dankzij' de elektrische stuurbekrachtiging. Bij die van ons was het zo erg dat de complete stuurkolom met bekrachtig al zijn vervangen. Ook rondom uitlijnen en verschillende banden hebben niet geholpen. Overigens hadden de wielen 'af fabriek' wel een maatje groter mogen zijn want 13" staat wat iel. Wat het sturen betreft zijn wij helaas nog niet tevreden. Je blijft steeds corrigeren en soms ontstaan hierdoor bijna gevaarlijke situaties. Ontspannen rijden is er niet bij boven de 70 km/u. Verder is de ventilatie ronduit onder de maat. Volkomen onverwacht beslaat de boel, ook nadat wij meerdere kms probleemloos met schone ruiten hebben gereden en nergens aan hebben gezeten. Ik lees dat wij niet de enige zijn met deze klachten. Ook erg jammer en soms storend is dat er geen interval op de achterruitenwisser zit, zelfs niet op de duurste uitvoering en dat de ruit van het bestuurdersportier alleen een AUTO stand naar beneden heeft en niet naar boven. Nu zult u denken dat ik alleen maar wat te klagen heb maar niets is minder waar. Wij vinden het een erg degelijke auto die je, zeker binnenin, het gevoel geeft van een klasse groter. De Comfort Plus is van alle luxe voorzien en de motor is erg stil. Wanneer je 'm eventjes doortrekt hoor je zelfs een sportieve en leuke roffel. De auto is niet zo zuinig als in de folder wordt beloofd maar een retourtje Winterberg met vier volwassenen en bagage met ruim 140 km per uur op de teller, die overigens sterk afwijkt, leverde een gemiddeld verbruik op van 1:17,8 en dat is heel netjes. Verder zijn wij 'gevallen' voor de 5 jaar garantie. Wat onze twee grootste ergernissen betreft heb ik contact gezocht met de importeur omdat wij vinden dat onze dealer hierin tekort schiet. Wij hopen dat de importeur wel met een goede oplossing komt.

  • Marion Reinacher29-12-2015
   (8.0)

   Deze auto sinds april in bezit. Is onze tweede I10. Ben er helemaal blij mee vooral zijn blauwe kleur! Je hoort de motor bijna niet lopen, maar je moet wel met heel lage snelheid over verkeersdrempels. Ook lijken de ramen makkelijker aan te slaan dan bij onze vorige auto. Nadeel is kilometerafwijking van 10 %, wat is op te lossen door ander formaat band, wat dan geheel voor eigen rekening komt. Erg jammer! 1 ding waar ik van achterover sloeg was dat na ongeveer 7 maanden vliegroest werd geconstateerd op de lak onder de kofferbakdeksel. En dat er dan overleg moet plaats vinden of dit onder de garantie valt!!! Gelukkig is het opgelost en nu maar afwachten....

  • Olaf Veenstra24-12-2015
   (8.0)

   Hiervoor een I20 gehad en 4 jaar probleemloos mee rondgereden. Nu sinds 4 maanden een I10 en moet nog een beetje wennen aan de 3 cylinder. Voor de stad is het een prima en pittige auto waarbij je wel veel moet schakelen want bij lage snelheden in zijn 2e versnelling kom je niet echt snel vooruit. Daar en tegen is de auto wel zuinig en in combinatie met de grote weg is 1 op 16/17 te halen hetgeen een stuk zuiniger was als de I20. Op de grote weg hoor je de 3 cylinder nauwelijks en rijdt de wagen erg soepel. Met de kleine bandjes wil hij nog weleens een beetje uitbreken als het regent bij bochten nemen of inhalen maar het systeem corrigeert dat. Wagen wel 3x al in de garage gehad, 1x voor een defecte richtingaanwijzer schakelaar in de eerste week en 2x voor een defecte sensor van de banden. Ergelijk als je een nieuwe auto koopt en met de vorige nooit wat hebt gehad maar alles is door de dealer prima opgelost. Hoop dat er in de nabije toekomst een versie met sterkere motor uitkomt.

  • Ilonka Dusink24-12-2015
   (8.0)

   De auto nu een een kleine 4 maanden en hij rijdt lekker pittig in de stad en ook op de grote weg eenmaal op snelheid doet hij het prima met een gemiddelde van 1-16,5 (niet echt zo zuinig als ze doen voorkomen maar toch redelijk). Nadeel is de bocht door op lage snelheid in zijn 2e versnelling daar mist de auto trekkracht. Er zou eigenlijk een 1,2 motor in moeten dan zou hij helemaal top rijden. Interieur ziet er prima uit (zwarte auto met oranje bekleding) en alles erop en eraan. Klein minpuntje wat mij betreft is het bereik van het knopje om het start/stop systeem uit te zetten, niet op een erg makkelijke plek. Tov mijn oude I10 is het jammer dat ze terug zijn gegaan naar 2 speakers voor de radio ipv de 6 voorheen,dat merk je wel. Voor de rest is het een hele fijne wagen die tov onze oude I10 een stuk ruimer is. Vandaag (24-12) boodschappen gaan doen en na de eerste winkel ging de veiligheidsgordel niet meer verder uit dan de helft. En wat moet je dan ? Doorrijden zonder gordel kan je een aardige boete opleveren en is ook niet erg veilig. De dealer waar we de auto hadden gekocht zit 65 Km verderop. Nu was er een nieuwe in Den Haag Zichtenburg gekomen, de firma Preuninger en toch maar even langsgereden of ze er even naar konden kijken. Alhoewel de monteurs net aan de koffie pauze waren ging er een gelijk naar kijken en ook wij werden gelijk een bakje aangeboden. Na een klein half uur kregen we te horen dat de gordel kapot was en er maandag pas een beschikbaar was. Om ons nu zonder wagen te laten zitten vonden ze echter geen oplossing en er werd een gordel uit een nieuwe auto gehaald en overgezet. Nu blijkt dat niet even een simpel klusje te zijn want de zijpanelen met gordel en airbag hiervoor moeten allemaal overgezet worden. Na 1,5 uur was de klus geklaard en konden we weer de rest van de kerstboodschappen gaan doen. Een geweldige service die je niet verwacht van een dealer waar je toch de auto niet hebt gekocht! Chapeau hoor firma Preuninger en we wensen jullie hele fijne dagen en nog bedankt !

  • ferry van maasdam20-12-2015
   (7.7)

   Dit is onze 3de i10 en tot nu toe vinden wij het een goede auto,service hebben wij alleen nog maar in Zaaandam meegemaakt en dat was echt top,nu wonen wij sinds een paar maanden in Heerhugowaard ben benieuwd of de service daar net zo goed is.

  • Nol Ursinus (Arnhem)18-12-2015
   (8.0)

   Dit is mijn 2e Hyundai i 10 eerste indruk na 1 week is dat het een zeer complete auto is rijd zoals ik verwacht had prima alleen moet ik wel weer wennen aan de lagere zitpositie tov oude model gelukkig is de bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar wat weer veel goed maakt. De auto is verder zeer goed afgeleverd en alles aan en in de auto zeer goed uitgelegd door de heer Rick Geurtz die ik al meer dan 25 jaar ken als verkoper.

  • AFB18-12-2015
   (8.0)

   Een fijne complete auto, trekt goed op. Dashboard duidelijk en overzichtelijk , genieten.

  • Ma Bergh09-12-2015
   (7.4)

   auto Hyundai I10 2015 nu sinds Augustus 2015 in bezit ben zeer tevreden over de auto rijdt goed zit lekker ook voor iemand van 1.84 mtr ik rij de comfort uitrusting en die vindt ik zeer compleet nu deze is uitgerust met de cruisecontrol het is alleen jammer dat het stuurwiel niet in de lengte is in te stellen zou nog een betere zitpositie voor mij kunnen betekenen het verbruik dat is opgegeven door Hyundai dat is niet haalbaar , ik rijdt gemiddeld 5,7 / 100 1 op 17,5 maar verder voldoet de wagen het boven verwachting zeer goed , lekker pittig , mooi dashbord waar alles goed te overzien en te bereiken is nu maar hopen de het zo blijft de komende jaren

  • Cees Zandbergen09-12-2015
   (7.7)

   In de i10 krijg je het gevoel alsof je in een luxe midden klasser zit, top design, stoelen zitten fijn. wel heb ik erg moeten wennen aan de elektrische stuurbekrachtiging, erg nerveus. Een negatief punt vind ik de beslagen ruiten bij vochtig weer. verder een top auto, ben er blij mee.

  • Sonya Zwagerman08-12-2015
   (8.3)

   Blij vanaf moment dat we hem hebben onze gloednieuwe glanzende Morningglory I10! Licht te sturen, licht rijden milieuvriendelijk en ook nog bloemen op de bandjes.

  • Martin Planken07-12-2015
   (9.1)

   onze Hyundai rijdt heerlijk, wij rijden via leaseplan en dit is ideaal voor ons. wij rijden sinds 1 juli in de Hyundai i 10 en zijn erg tevreden, lekker pittig, zuinig en ruim. het enige min puntje is dat er geen rollator of rolstoel in de achter bak past. wij kunnen dit gelukkig oplossen door 1 deel van de achterbank in te klappen. verder rijden wij heerlijk van hot naar her met onze silver sleek kleurige Hyundai. SUPER!!! trouwens de service van Hyundai Zoetermeer is ook erg goed!!! en ook die van het noodnummer, onze lekke band was erg snel verholpen, geweldig.

  • mona ursem06-12-2015
   (8.6)

   De Hyundai i10 is een heerlijke soepele auto. Stuurt lekker licht en is een stuk ruimer dan zijn voorganger. Ook de kofferruimte is een stuk ruimer (mede doordat er geen reserveband meer is). Het enige minpuntje is is dat er slechts 4 zigplaatsen zijn ipv 5.

  • PP Otterlo06-12-2015
   (8.9)

   Zeer tevreden over mijn alles in ??n abonnement. Mooie auto, klein van buiten, ruim van binnen. Goede wegligging en licht in het sturen door de kleine draaicirkel. Fijn dat het stuur in hoogte verstelbaar is en de stoelen in hoogte en ligging verstelbaar zijn. Zeer ruim van binnen, je kan er makkelijk met 4 volwassenen in. Mooi dashboard en wat ook fijn is dat deze goed ingedeeld is. Van de kofferruimte moet je niet heel veel verwachten, maar als je de stoelen neerklapt, redt je het toch ook wel om een kastje van de Ikea gemakkelijk mee te nemen. Het enige nadeel dat ik kan bedenken is dat de ruiten, met name als het regenachtig is enorm veel beslaan, meer dan dat ik bij andere auto's gewend ben. De zuinigheid klopt niet volgens de fabrieksgegeven, maar gemiddeld rij ik 1 op 18,5. Optrekken met deze auto gaat niet erg snel, echter vind ik dit niet heel erg omdat je ook niet veel kan verwachten qua snelheid met een 1.0 motor.

  • W. Dam06-12-2015
   (10.0)

   De nieuwe i10 ten op zichtte van zijn voor ganger is super de weg ligging en hij is zuiniger heb toen we uit duitsland (Eifel kwamen bijna 1 op 19 half En zeer compleet met bediening in het stuur voor radio kroescotrol met verschillen de standen en ook de bekleding is mooi van de stoelen blij dat we voor de nieuwe hebben ge kozen ik vind het een volwassen auto geworden ten op zichte van zijn voor ganger

  • trudy Cuijpers06-12-2015
   (10.0)

   Ik heb sinds kort de nieuwe Hyundai 110. Deze rijd veel meer als auto, het geluid klinkt rustiger maar wel voller. Ook als je de deuren dicht gooit hoor je meer een volwassener auto. Ik ben klein dus het is prettig dat ik de stoel hoog kan zetten. Betere instap en uitkijk. Koortje hoedenplank klein detail maar wel meer gemak. De stoelen zitten beter. Ik rijdt al jaren een Hyundai 110, maar deze auto is echt een auto om met plezier in te rijden, door alle verbeteringen. Een week later een nieuwe smart phone gekocht werd zo weer geinstalleerd. Ik ben zeer tevreden mijn 3 de Hyundai 110 bij Deinum. Deinum heeft een zeer goede sales met daarnaast ook een voortreffelijke after sales.

  • Evelien Cosemans06-12-2015
   (10.0)

   Van de oudere versie i10 overgestapt naar de nieuwe Hyundai i10. Door de super aanbieding van mijn Hyundai dealer Hensgens Nieuwstadt kreeg ik de kans om mijn oudere Hyundai i10 in te ruilen tegen een aantrekkelijke prijs voor de nieuwe Hyundai i10. Natuurlijk hebben wij dit gedaan en zijn wij super tevreden met deze deal. De nieuwe Hyundai is veel sportiever en qua comfort nog beter als onze oudere Hyundai i10, veel zuiniger en heeft een sportievere indruk. Wij zijn dan ook super tevreden en geven deze auto een dikke 10 en zullen deze ook aanbevelen bij onze familie en kennissen die opzoek zijn naar een nieuwe leuke auto !! Super service via onze Hyundai dealer Hensgens Nieuwstadt dus ook voor hun een dikke 10 !

  • SMVDWekken05-12-2015
   (8.3)

   Geen spijt van de aankoop. Ziet er erg leuk uit. Rijdt prima en gebruikt bij bewust rijden niet teveel brandstof. We halen gemiddeld de 1 op 20. De ruimte voor meerijders achterin is groter dan je vanaf de buitenkant zou verwachten.

  • Ton Henskes05-12-2015
   (9.7)

   Na de Hyundai i 10 in augustus gekocht te hebben moeten ik zeggen dat het een buitengewoon goede keuze is geweest. Wij hebben ook een vrij nieuwe Volvo V40 in ons bezit, maar persoonlijk geef ik nu de voorkeur aan de Hyundai i10 . Een prachtige layout van het dashbord, super prettige stoelen die in alle standen gezet kunnen worden en niet onderdoen voor de echt dure merken. De instap en ruim en doeltreffend, je stoot nergens je hoofd. Het zicht is naar alle zijden perfect.. Het rijden is echt lachen door het lage benzineverbruik. De wegligging is prima. Het parkeren lukt altijd door het ergonomische profiel. Alles bij elkaar geweldig!

  • Ine 04-12-2015
   (8.0)

   Mijn i10 is een aanwinst voor de straat. En dat zijn niet eens mijn eigen woorden, maar die van een buurman! De kleur Morning Glory lijkt bij elk weertype te veranderen, maar blijft altijd prachtig. Bovendien rijdt de i10 gewoon heel prettig. Kortom, ik heb geen klachten!

  • Martin Hoffmeister04-12-2015
   (8.6)

   Ik heb een I10 Een hele fijne auto voor relatief weinig geld. Vooral in de stad een lekkere kleine auto. Alles zit erop en er aan. Van buiten best een stoere auto. Van binnen echt mooi met de terra cotta kleur samen met het zwart. Ook bij een snelheid van 120 km valt het buiten geluid nog erg mee. Kortom. Een zeer tevreden klant. PS ik kom van een Renault Scenic

  • Jeroen Tempelaars04-12-2015
   (8.0)

   Heerlijke auto om in te rijden. Voldoet aan al mijn verwachtingen, zelfs nog beter! Zal iedereen deze auto aanraden en zelf hoop ik er nog jaren in te mogen rijden.

  • bas Hartigh04-12-2015
   (9.7)

   de auto rijd prima , is lekker luxe , super stil , ziet er fraai uit , uitstekende sound en is lekker zuinig 1:22 enige min punt is de slecht werkende cruise control in een tunnel , met 105 naar beneden en met 80 boven komen

  • Roy Senden04-12-2015
   (9.1)

   Als je voor het eerst in de i10 gaat zitten dan valt meteen op hoe ruim deze auto is. Je zit in een echte comfortabele stoel. En comfort spreekt voor de hele auto. Dat begint bij de kleur accenten in het dashboard, tot de LED dagverlichting. Grootste fan ben ik van de bleutooth connectiviteit met mijn iPhone. Dat je in deze klasse cruisecontrol krijgt (met zowel een instelbare vaste snelheid, alsook een instelbare maximale snelheid) vind ik nog steeds verrassend. Ultiem comfort brengt de airco/verwarming combinatie. Je stelt de temperatuur in en maakt je verder nergens druk over. Naast comfort werd ik het meest verrast door de kracht die tegenwoordig komt van een 1.0 liter, 3 cillinder motor. En dat terwijl je hem nauwelijks hoort. Kortom, ik ben in alle aspecten zeer positief verrast over deze auto. De luxe uitstraling, alle comfort, de verrassend krachtige motor geven deze 'kleine' auto een grootse prijs/kwaliteits verhouding.

  • ronald Verstraten04-12-2015
   (9.1)

   rijd me heerlijk van a naar b in een goede rijcomfort zal wel willen knopje van de motorkap wat hoger 2 keer al open gezet doordat me voet er tegen ging voor de rest een top wagen

  • Cas Leenen04-12-2015
   (9.1)

   Een prima auto. Hij zou nog fijner zijn als er een versie zou zijn weer met de eerdere hogere zit en een 1200 motor i.p.v. 1000.

  • Dolf Coenradie04-12-2015
   (8.6)

   Hele fijne auto De auto is alleen bij hoge drempels wat aan de lage kant, waardoor de spoiler over de straat komt. Had hiervoor een i30, maar heb geen spijt van deze keuze. De auto gebruikt wel wat meer benzine dan in de prospectus wordt vermeld. Ideaal is de Bluetooth voor de mobiel.

  • bert renders Renders04-12-2015
   (7.7)

   rijd nu een half jaar de i10 blue motion, 10.000 km staat er inmiddels op de teller. heerlijke auto voor mijn woon-werk vervoer, rijd iedere dag 70-80 km, erg zuinig 1:20, tot 90 km heerlijk rustig relaxed geluid, goede radio, zeer betrouwbaar. ben zeer tevreden als je het niet als een ruime gezinsauto wil zien, want dan komt hij wel iets te kort. erg knap zo'n redelijk kleine auto, maar als je er in zit voelt hij zeer ruim. verrassend is ook de diepe kofferbak als je bodemplaat optilt, op naar het volgende half jaar.

  • Michael Zitter04-12-2015
   (8.6)

   Wat een geweldige rijdersauto. Klein van buiten, maar groot van binnen. Veiligheid in de auto is duidelijk voelbaar. Heerlijke, stevige en vooral een sportieve zitting zorgen voor urenlang rijplezier. Dankzij de verstelbare hoogte van de zitting kun je je ideale zitpositie achter het stuur creeeren. De auto heeft een comfortabele wegligging die goed reageerd op drempels en diverse oneffenheden op het wegdek. Het dichtslaan van de portieren geeft je het idee dat je de portier sluit van een 'dikke' duitser. Voor zowel de lange als korte afstandrijders is dit de perfecte auto. Het is een auto die ook dankzij de sportieve uitstraling goed scoort bij zowel de jonge als oude publiek.

  • ME04-12-2015
   (9.4)

   Fijne auto met weinig problemen, rij al sinds het type Atos heette er al in en tot nu toe 100% tevreden.

  • jenny Schouten03-12-2015
   (8.0)

   De keuze om in een hyundai i10 te investeren is een hele juiste gebleken. De auto rijdt fantastisch en geeft mij een gevoel van veiligheid. Ben ook niet gewend om zolang met mijn tank te kunnen rijden. Dus lekker zuinig in gebruik. Moet alleen erg wennen dat ik geen motorkap zie, maar dat kan komen omdat ik niet al te groot ben, dus inparkeren moest opnieuw aangeleerd worden. Ben nu al overtuigd dat mijn volgende nieuwe auto weer een hyundai gaat worden............voor iedereen aan te bevelen, en dat doe ik dus ook.

  • Sardha 03-12-2015
   (10.0)

   Ik rij sinds mei 2014 in een zwarte Hyundai i-10 i-motion premium. Ben er nog steeds superblij mee en trots dat ik daar in mag rijden. De kleurstelling (zwarte buitenkant met oranje accenten in het interieur) geeft het een mooi sportieve maar toch sjieke uitstraling. Het is een genot om te rijden met de cruise control en de verdere bedieningsmogelijkheden in het stuur. Het is ook een stuk veiliger, doordat je de bediening van de telefoon en muziek dus via het stuur regelt. Voor een 1.0 presteert hij verder prima en hij is stiller en zuiniger dan de auto's die ik hiervoor had (ook allemaal een 1.0). Voor het geld wat je neertelt voor deze uitvoering krijg je echt een geweldige auto. Ben ook zeer gecharmeerd van de jaarlijkse wintercheck actie, wordt je auto gecontroleerd of het winterklaar is terwijl jij wacht onder het genot van een hapje en een drankje en het geld wat je ervoor betaald wordt gedoneerd aan een goed doel, top actie! Need I say more? Alle items gewoon dikke 5 sterren!

  • F. Kazemier03-12-2015
   (5.7)

   In vergelijking met mijn vorige auto - een I 20 - is dit een lekker pittig wagentje, alleen het benzinegebruik valt tegen, ong 1:16.

  • John Jansen03-12-2015
   (9.1)

   Voor een kleine auto in deze prijsklasse vind ik de Hyundai i10 super! Veel comfort, genoeg beenruimte achterin, zuinig, alles erop en eraan, mooi interieur, genoeg opbergruimte, vanwege afklapbare achterzitting ook nog ruimte genoeg in de kofferbak. Wij zijn echt supertevreden en kan hem iedereen aanraden!

  • Lilian Blom03-12-2015
   (8.0)

   Dit jaar voor het eerst een Hyundai rijder mogen worden. De aankoop was een feestje en nu ik erin rijdt is het iedere keer weer opnieuw een feest. Heerlijke wegligging met comfortabele stoelen. Technische snufjes waar je vrolijk van wordt met het juiste klimaat en geluid. Een aanrader dus, ik ben meer dan tevreden!!

  • Van Dijk03-12-2015
   (10.0)

   Ik rijd nu de i10 Comfort plus (private lease) bijna een half jaar. Wat een verschil met het vorige model i10! Zowel in wegligging, design, veiligheid (gordijnairbags) en comfort (lekker stil en voelt heel solide aan). Maar zeker niet te vergeten het verbruik! Voor het eerst haal ik met gemak 5,6 liter per 100 km op de snelweg (gem. 120-130 km/h). Dat was wel anders met de vorige... Door deze zeer positieve ervaring heb mijn oude i10 ingeruild op een nieuwe i10 Comfort... Eind deze maand dus 2 i10's op de oprit ;-P

  • Theo Jong03-12-2015
   (10.0)

   Hallo allemaal. Dit is onze vierde nieuwe Hyundai, eerst 3 Atossies en nu de nieuwe i 10 wat een verschil met de vorige 3. We gingen even kijken naar de nieuwe i 10 maar ikzelf had al besloten GEEN 3 cilinder onder mijn kont. Maar moeders was wel van dit model gecharmeerd, dus toch maar op aandringen van de verkoper een proefritje mee gemaakt. Nou ik kan je beloven ik was helemaal om. Uiteindelijk hebben we dezelfde week nog de nieuwe i 10 besteld met alles erop en der aan incl cruise controle. Nu inmiddels alweer anderhalf jaar jong en naar alle tevredenheid. Er staat nu 15000 km op de teller en mijn gemiddelde verbruik is met mijn rijstijl 1 op 19 incl de bredere aluminium velgen en uiteraard de banden. Het is een plaatje, en ik hoor van iedereen wat een prachtige auto !!!!!! en de kleur is New Orange. Ik wil geen andere auto meer als HYUNDAI. Fantastisch.

  • Hans Renes03-12-2015
   (10.0)

   Uiterst tevreden over de Hyundai i10. De auto overtreft de verwachtingen en is een grote verbetering met het vorige model. Met name de wegligging en de motor die veel soepeler en sneller zijn werk doet zijn grandioos. Verder is het comfort, de stoelen en de extra's prima in orde en is het een aanrader voor ieder die sportief zuinig en zeker wil rijden.

  • Ton Vugteveen03-12-2015
   (9.7)

   Elke keer als ik weer in mijn HYUNDAI I10 rijdt verbaas ik me hoeveel luxe en comfort ik heb. Ik prijs de dag dat ik besloten heb dat ik voor deze auto gekozen heb. Duidelijker kan ik niet zijn en meer woorden heb ik niet !!!!

  • Frans Meeuwisse03-12-2015
   (9.4)

   Als je wat ouder wordt (63) dan ga je kwa klusjes e.e.a. wat rustiger aan doen. Ik had een Hyundai H200, een geweldige auto met daarachter een tademas aanhangwagen met kraantje. Alles verkocht en aan een spiksplinternieuwe Hyundai I10 gegaan medio juni 2015. Geweldige auto met alles er op en er aan en nog eens zuinig ook. Modern ex- en interieur en rijdt formidabel. Dus dit is mijn 2de Hyundai en wie weet, volgen er meer.

  • Piet Veen03-12-2015
   (10.0)

   Mijn eerste hervaring met mijn nieuwe Hyundai i10 was niet zo prettig . Na twee weken hoorde ik een rammelgeluid onder mijn auto. Ik terug naar de dealer hij met de klacht van wat ik hoorde. Maakte een afspraak met de garage en kreeg de zelfde dag een telefoontje dat het was verholpen. Maar na drie afspraken en 5 weken verder was de klacht er nog steeds dit gebeurde bij garage van Dalen in Schiedam. Ik had het ff gehad met van dalen in Schiedam ben toen naar garage Van Dalen in vlaardingen geweest of hij de klacht kon verhelpen en na drie uurtjes zoeken kreeg ik een telefoontje dat het was verholpen was. Er was een lasnaad niet goed gelast dat was mijn eerste ervaring met mijn nieuwe auto. Moet wel ff zeggen dat ik goed geholpen wert bij garage van Dalen. Ben nu wel blij met mijn auto.gr piet van veen

  • Ria Logt-Storchart03-12-2015
   (10.0)

   Ik rijd nu al weer bijna 2 jaar met deze i10 met veel plezier zuiniger dan de vorige. Ook fijn het start stop systeem benzine sparend. Lekker veel beenruimte . Klein puntje zit iets lager dan het vorige model maar verder puike auto.

  • Jolanda Orden de Graaf 03-12-2015
   (10.0)

   Ik rij nu 2 maanden in mijn Hyundai i10 comfort, en nog steeds heel erg tevreden, de comfort en de zuinigheid van de auto is Super! Het is een vrij pittige auto en voldoet aan al mijn wensen! De beenruimte achter is echt ruim, de bagageruimte is ook prima je kan er aardig wat in kwijt. De interieur en zowel de exterieur mag gezien worden, lekker luxe en sportief. Ik ben heel trots en blij met deze auto! Niks mis mee! ???????.

  • Christian Prosch03-12-2015
   (10.0)

   Ik ben blij voor deze auto gekozen te hebben. Hij rijdt super en vooral het verbruik 1:20 is volgens anderen ongelooflijk. Maar het is waar! Ook de bagageruimte en vooral met neergeklapte bank helemaal super.

  • Elly Vreedenburgh03-12-2015
   (9.4)

   Ik rij nu in mijn vierde Hyundai auto gekocht bij de Garage in Heerhugowaard, voor geen goud zou ik mijn i10 willen ruilen voor welk ander merk ook ! ! ! Ik heb voor mijn werk vele soorten en merken auto's gereden, maar ik ben nog steeds dolblij met mijn mooie Witte HYUNDAI i10 , de service en afhandeling bij mijn garage geef ik een volle 10

  • Elly Jansen03-12-2015
   (10.0)

   Deze I10 is mijn meest complete auto , tot nu toe ! Mede door de goede zorg en voorlichting van de medewerkers van Autobedrijf Leo van der Wel BV ,Bergschenhoek !

  • Monique Feber03-12-2015
   (10.0)

   Ik rijd nu een paar maanden in mijn gloednieuwe i10 en ook al had ik hiervoor 7 jaar lang een eerste editie i10 waarin ik heerlijk heb rondgereden, in deze nieuwe i10 met alles er op en er aan rijd ik 10 keer lekkerder. En dat voor die prijs, daar kan de concurrentie nog een puntje aan zuigen! i10 voor mij een 10 waard!

  • Sebastian Overheid03-12-2015
   (9.1)

   Ik heb mijn Hyundai I10 sinds juli 2015. Ik gebruik de wagen het meest voor korte ritten, woon-werk. Voor dit gebruik is het een fantastische auto met alle comfort, zuinig en ja hij ziet er ook gewoon strak uit! Ga je de snelweg op en boven de 120 rijden, of het waait, dan wordt het wel wat minder comfortabel, je moet dan wel erg veel sturen om de auto goed op de weg te houden. Aangezien dit bij mij niet vaak is, vind ik het niet zo'n probleem. Kortom een heerlijke wagen die goed bij mijn rijgedrag past.

  • Robert Piek03-12-2015
   (10.0)

   Ik had niet verwacht dat hij zo pittig en sportief Was . Zelfs het comfoor van deze klasse had ik niet verwacht. Het interieur Is klasse. Sportieve klasse.

  • Danielle Sluis03-12-2015
   (10.0)

   Zeer te vrede,lekker zuinig,alleen wel een echt reservewiel geplaatst,ipv spuitbus,want dan kan je gelijk je band weggooien.na een lekke band.

  • Nick Wijsman03-12-2015
   (9.1)

   Je vraagt je soms af: Als de Hema het niet heeft, heb je het dan wel nodig? Nog seconden spijt gehad van deze aankoop. Zeer goede rijeigenschappen voor de grote van de auto en erg tevreden over de vele opties en het comfort. Deze auto aangeschaft mede vanwege zijn verbruik daarentegen had de i10 motorisch wel iets meer pit mogen hebben. Desalniettemin een perfecte auto!

  • peter Spoor03-12-2015
   (10.0)

   zeer goede auto ik rij nu 2 maanden in de nieuwe i 10 benzine verbruik op het eiland is 1 op 19 zeer goed afgewerkt sportief interieur goede kleur combinatie veel binnen ruimte

  • arie Burgerhout03-12-2015
   (10.0)

   Ben zeer te spreken over de auto had niet verwacht dat een 3 cilinder niet onder doet voor het oude model. ruime interieur veel extra,s . en niet te vergeten de goede service

  • joop Bos03-12-2015
   (10.0)

   Dit is mijn tweede Hyundai. En ik ben nu nog meer tevreden met deze versie ondanks lichtere motor zeer goede prestaties Echt zuiniger dan mijn vorige X 10 .en ook nu met airco een zeer fijne en ook totale auto . Ik heb nog steeds nu tien maanden verder en 17000 km niets gemist.conclusie een auto om aan te raden.

  • Margriet Doornbosch03-12-2015
   (8.3)

   Na eerder met Hyundai Getz (3x) te hebben gereden enkele jaren geleden overgestapt op de I10. Beviel prima. In het voorjaar een mooie aanbieding gekregen voor een nieuwe I10 en daar hebben we geen spijt van gekregen. Fijne complete auto van alle gemakken voorzien. Vooral de Cruise control is op langere afstanden heel fijn. Eenige minpunt is dat de veiligheidsgordels voor niet in hoogte verstelbaar zijn.

  • E.h Jansen03-12-2015
   (7.7)

   Wat moet ik nog zeggen zie de testen . Ben super blij met mijn hyundai. Mijn volgende auto wordt zeker weer een hyundai

  • Robert Kruidenier03-12-2015
   (10.0)

   Wij hebben sinds September 2015 de Hyundai i10 Comfort Plus, maar wat een verademing. Wij zijn er in November mee naar Winterberg gegaan en wat een heerlijk wagentje. In de bergen stond hij zijn mannetje ofdat het een viercilinder was. Wij zijn er echt blij mee en hij rijd nog zuinig ook. Hebben er in een week tijd meer als 1000 kilometer mee gereden. Winterbanden hebben goed zijn werk gedaan daar het aardig had gesneeuwd in de week dat we in Winterberg waren. Hij ligt als een tank op de weg nergens geen problemen gehad, daar het s'nachts toch aardig vroor. De volgende ochtend starten en weg totaal geen probleem. Kan hem zeker aanraden

  • t. Leuverink03-12-2015
   (8.6)

   Laat ik het kort houden, want eigenlijk hoef ik aan het aantal ingevulde sterretjes nauwelijks iets toe te voegen, hooguit: "mijn Hyundai is TOP.

  • Herman Kooi20-11-2015
   (9.7)

   Dit is mijn 5e Hyundai , en in die tijd nog nooit geen problemen gehad. En altijd een goede service , het is een bedrijf met goed personeel en een goed verkoop team.

  • Belinda Bout15-11-2015
   (9.4)

   Mijn Mazda5 van 5 jaar oud ingeruild voor de I10. Ja een hele stap terug maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik ben erg blij met deze auto hij is zuinig rijd lekker en ziet er nog eens erg mooi uit. Over de ruimte ben ik minder tevreden maar dat kan ook niet anders, eigenlijk vergelijk ik nu appels met peren. Ook op de snelweg kan hij prima mee. Er staat nu 550km op te teller dus ben hem nog aan het inrijden. Tot nu toe geen klagen zou ook niet goed zijn.

  • Tom Boer13-11-2015
   (10.0)

   Mijn Ford Fiesta was na 15 jaar, net als ik, aan pensioen toe. Aangezien ik alle tijd had ben ik bij alle automerken langsgeweest. Toen ik in de Hyundai i10 stapte en het uitgekiende dashboard zag was ik verkocht. Bij de proefrit viel me op hoe licht de i10 stuurt en hoe goed de driepitter reageert op het gaspedaal. De koop was snel gesloten. Ik heb hem nu een week en ik ben nog nooit zo tevreden over een auto geweest. Soms ga ik s'avonds nog een stukje rijden, alleen maar om er even in te zitten. Even puntsgewijs de positieve punten: mooi van binnen en van buiten, ruime cabine met heerlijke stoelen, goed uitzicht rondom, prachtig dashboard met de instrumenten ge?ntegreerd verwerkt, radio/cd met mooi vol geluid, automatische airconditioning, cruise control, elektrische bediening van ramen voor en achter. En natuurlijk prima strak rijdend en sturend. Motor hoor je nauwelijks. Mijn verbruik tot nu toe is 1op 21.

  • Dik Houwaart06-11-2015
   (9.4)

   Na mijn i20 ben ik zeer content over de nieuwe i10, fijne auto compleet en zeer zuinig. Kort samengevat ik ben helemaal HYUNDAI MINDED.

  • Johan van Lieshout24-10-2015
   (10.0)

   We hebben de auto nu ruim vier weken, en het voelt nog steeds alsof we in een Mercedes rijden. Hiervoor twee maal een Atos gehad, en wat is er veel verbeterd/veranderd bij de nieuwe I10. Nu pas merk je dat de oude Atos toch wel een soort van "pausmobiel" was..............desalniettemin heeft de Atos me vele jaren zonder problemen overal naartoe gebracht.

  • Gerard de Kloe14-10-2015
   (9.7)

   Deze i10 is mijn achtste Hyundai in 23 jaar tijd . Ik ben vanaf een Lantra naar Exel en i10 gegaan en nu weer een nieuwe i10. Deze i10 is veruit de fijnste auto die ik heb gehad tot nu toe. Ik ben er super blij mee.

  • Monique06-10-2015
   (8.6)

   Super fijne auto. Had al een I10, maar de versie wijzigingen zijn echt super. Heb het idee nu veel meer auto te hebben als bij de vorige I10!!

  • Joke Oosterbaan01-10-2015
   (8.6)

   Een heerlijke auto, beter dan de vorige i10 serie. Een sportieve stadsauto, niet te klein ook geen goedkope uitstraling. Zelfs op de snelweg houdt hij zich goed vooral met de cruis control functie.

  • Cees Groot26-09-2015
   (8.9)

   Net 2 weken in het bezit van de i10 i-motion.Ik ben zeer verrast door het comfort en de compleetheid van de auto. Ook het interieur, met name het dashboard ziet er gelikt uit. Het motortje is heel soepel, en rijdt vlot, en dat voor een 998cc. 1 minpuntje, de bestuurdersstoel is al iets ingezakt, en dat al na een jaar. [de auto is van 2014]. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

  • Leo Ophorst17-09-2015
   (8.9)

   Na eerst een Fiat panda te hebben gereden ben ik blij over te zijn gegaan op de Hyundai Comfort plus een zeer goede auto en een gunstige prijs met veel accessoires en extra's deze auto is zeker een aanrader.

  • Bob Dellwing29-08-2015
   (8.9)

   We zijn zeer tevreden met onze i10. Mooie lijnen aan de buitenkant (naar onze mening de mooiste A-segmenter op dit moment) en ook het interieur straalt een en al luxe uit. Gevoelsmatig rijden we in een auto uit het hogere segment. Stoelbekleding en dashboard zijn oogstrelend qua materiaalgebruik alsook kleurstelling. Veel elektronische gimmicks aan boord die het leven veraangenamen zoals een indicator die aangeeft wanneer in een hogere versnelling te schakelen en de uitgebreide stuurbediening (cruise control, verbruikscomputer en audio). Bij ritten in het donker blijkt het dashboard zeer mooi velicht te worden, oogstrelend. Het enige kleine minpuntje vinden wij de stand van de hoofdsteunen. We begrijpen dat dit uit veiligheidsoogpunt is gedaan maar naar onze smaak komen ze te ver naar voren waardoor de achterzijde van je hoofd continue in contact staat met de hoofdsteun. Dit is niet bepaald prettig omdat iedere hobbeltje in de weg wordt doorgegeven aan je hoofd. We hebben dit opgelost

  • Paul Prooi27-08-2015
   (8.6)

   De honderdste auto! Bijna alles gereden, vele jaren MB, de laatste jaren een Renault Grand Scenic. Nu sinds 6 weken een I10 abonnement en, het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar ik ben er h??l erg blij mee! Verrassend stil, comfortabel, best wel ruim voor zijn klasse ruim, belachelijk zuinig (ik rij best flink door, maar haal toch bijna een gemiddelde van 1 op 19) en guitig om te zien (maar dat is natuurlijk persoonlijk). Je moet wat (?) meer (terug)schakelen, maar dan kun je meer dan goed meekomen met heel veel auto's. Stoelen zitten heel goed, audio en climate control helemaal goed. Als ik dan al kritiek moet uiten, dan is het het stuurgedrag rond de middenstand (beetje zoekend). Maar prijs/kwaliteit technisch, steekt deze auto met kop en schouders boven zijn concurrenten uit.

  • Cees v Tol24-08-2015
   (10.0)

   Na een Hyundai i20 maar 10000 km op de teller ingeruild te hebben voor een i10 zijn wij erg onder de indruk van deze wagen het rijd goed hij is stil En dan de service van de dealer Dirk Barten zien wij een heel wat leuke kilometers te gemoet

  • Carolien Focking10-08-2015
   (9.4)

   Dit is al mijn vijfde i10! En na de vier 1.2 motoren valt mij deze 1.0 driepitter in het geheel niet tegen. Ik heb de meest luxe uitvoering gekozen en heeft alles wat ik nodig heb. Topwagentje! Jammer dat de serve van de Hyundai importeur achterwege blijft, terwijl de dealer er alles aan doet om ongemakken op te lossen.

  • Fran Dekkers04-08-2015
   (8.6)

   Fijne auto: prettig rijcomfort, wendbaar, goede prijs/kwaliteit! 1 minpuntje: vooralsnog kom ik niet aan het voorgeschreven verbruik. (gemiddeld: 5.9/100ltr)

  • Antoinette Schaap27-07-2015
   (8.0)

   Positief 1.De wagen voelt veel groter aan dan hij werkelijk is. 2.Verwacht geen stoere acceleratie, maar je kan wel prima meekomen met alle verkeer. 3 Ook prima op de snelweg!! Dat was nog wel het meest verrassende; je kan de i10 prima gebruiken voor lange afstanden.. 4 Verder een perfect werkende bluetooth carkit en alle knopjes op het stuur. 5.Prettig interieur, vrolijk en fris en goed te reinigen Kortom hij rijdt gewoon lekker Wat zijn mijns inziens relatief verbeterpunten: 1. Een axiaal verstelbaar stuur zou de zit net iets beter af te stemmen maken op de persoon 2. Voor de ventilatie zou ik een modus toevoegen die tegelijkertijd midden en de voorruit zou doen. Die zit er nu niet in of midden en laag, of alleen voorruit. Eigenlijk wel vreemd. Bij aanschaf heb ik er niet op gelet. Ik ken namelijk geen auto waar dat niet kan. 3. De achterruitenwisser heeft geen interval vreemd genoeg. Een continue wissen achter is nooit nodig. 4. Het geluid van de banden komt nogal stevig door.

  • Wim Mul19-07-2015
   (8.6)

   Ik heb i 10 pas 2 dagen maar verbaas me over de ruimte in rijeigenschappen, rijd en voelt als een klasse groter en duurder !

  • Gerard Boesveld11-07-2015
   (9.1)

   Nu een week in bezit. Hij is ruimer van binnen dan je in eerste instantie zou denken, mooi afgewerkt en met de oranje tinten vind ik het een mooi design maar dat is persoonlijk.hij is vlot genoeg om lekker mee te komen in het verkeer het stop en go werkt ook prima. Ik heb de comfort type en die is lekker aangekleed met cruise control en automatische airco en elektrische ramen rondom en centrale deurvergrendeling.ook is de auto verbazend stil met 130 km op de snelweg.kortom een aanrader voor een auto in deze klasse.

  • Kees Oudheusden06-07-2015
   (9.4)

   Ik heb hem nu een maand en hij bevalt zeer goed. Reed eerst vw sharan dus ben wel van heel groot naar wat kleiner gegaan maar ik heb al die ruimte niet meer nodig. Ook bij het tank station kijk ik wat vrolijker. Voor de rest prima afgewerkt autotje met best veel er op en er aan. Complimenten trouwens voor het afleverwerk van garage ridderkerk. Ze namen echt alle tijd om alles uit te leggen over hoe en wat in en om de auto. Tevreden hyundai rijder

  • Wim de Laat18-06-2015
   (9.4)

   Fantastische auto, waar voor weinig geld veel extra's in zit, goede wegligging, lekkere stoelen wat wil je nog meer (ledverlichting), ben er heel blij mee.

  • Dick de Graaf10-05-2015
   (9.7)

   Ontzettend mooie auto om te zien van binnen en van buiten, vooral dashboard is erg mooi ? De praktijk moet laten zien dat de Hyundai I10 ook zuinig is in benzine en onderhoud. Ook mooi dat de pechhulp 5 jaar gratis is.

  • Jan Haak03-05-2015
   (9.1)

   Dit is mijn tweede I10 en bevalt mij nog beter dan de eerste. De auto is veel stiller ook bij 130 km/u en ook zuiniger gem 1 op 18 Ook de de grotere bagageruimte is een plus. Kortom we zijn zeer tevreden ook over de dealer', van Dalen Vlaardingen waar we al jaren naar volle tevredenheid geholpen worden.

  • Annet Santen11-04-2015
   (9.1)

   Stabiele wegligging, rijdt soepel. Gemakkelijke bediening. Ik heb er cruise control op zitten en dit rijdt erg ontspannen, zeker op lange ritten en op 80 km wegen hoef je niet constant op je meter te kijken. In mijn geval (ik ben klein van stuk) is het enige minpunt dat er sportstoelen in zitten, dit betekent voor mij dat ik ter compensatie een kussentje moet gebruiken om comfortabel te zitten.

  • G.R. Taling10-03-2015
   (9.1)

   Ik ben al een echte Hyundai fan rij al vele jaren dit merk altijd al met veel plezier . De goede service ook van de vorige Dealers waren ./ Het personeel is zeer bekwaam en bekent met hun auto kennis van het merk. Daarom zijn hebben we weer besloten om een nieuwe i10 comfort te kopen wat een geweldige mooie uitvoering.

  • F. Boon18-02-2015
   (10.0)

   Hele goede dealer. Vanuit Deventer ben je er binnen een half uurtje rijden. De moeite waard, omdat de ontvangst zeer hartelijk was.

  • Petra17-02-2015
   (8.0)

   Heb hem nu 2 weken, maar hij rijdt heerlijk! Wel even wennen aan de bestuurders stoel die niet verstelbaar is, want hij kantelt redelijk ver naar achter, verder erg blij met mijn auto!

  • CWA de Jong05-02-2015
   (9.1)

   Nog maar kort eigenaar van i10. Ik heb hiervoor de ix20 ingeruild omdat deze te veel brandstof lustte en de i10 een stuk zuiniger is. Mijn eerste indruk is dat de auto een prima indruk achterlaat, zowel op comfort als weggedrag. Het design bevalt me ook primaen ik heb zeker geen spijt van de downgrade van ix20 naar i10.

  • Johan Schram17-11-2014
   (8.3)

   Een fijne auto, goed uitgerust, ruim van binnen. Alles wat je verwacht in een middenklasser is in deze a-segment auto verwerkt. Goede stoelen, automatische airco, cruise-control enz. enz. Steekt boven alle anderen uit in dit segment. Wat zuinigheid betreft kan ik nog niet veel zeggen na 837km. De auto is ook behoorlijk rustig in geluiden ook bij 120km/h. Wij hebben nog geen negatieve zaken gevonden en zijn dan ook heel blij met deze auto. Wij gebruiken de auto prive voor zowel korte als lange ritten. Wij hebben hem nu 10 dagen.

  • MR31-10-2014
   (7.4)

   In zijn klasse zeker een uitblinker. Een zeer degelijke auto en voor zijn segment ook veel ruimte.