Realviews over de Hyundai i10

Hyundai i109.163
Hyundai i10

Regels voor Realviews

 • Realviews dienen te gaan over het desbetreffende model. Berichten over andere onderwerpen kunnen verplaatst of verwijderd worden.
 • Commentaar op bestaande Realviews dienen onder het desbetreffende bericht te worden geplaatst. Verkeerd geplaatste comments kunnen verplaatst of verwijderd worden.
 • Berichten met ongewenst taalgebruik  kunnen aangepast of verwijderd worden.
 • Hyundai Motor Netherlands behoudt zich het recht voor feitelijke onwaarheden aan te passen of te verwijderen.

Alle recensies

  • Herman Kooi20-11-2015
   (9.7)

   Dit is mijn 5e Hyundai , en in die tijd nog nooit geen problemen gehad. En altijd een goede service , het is een bedrijf met goed personeel en een goed verkoop team.

  • Belinda Bout15-11-2015
   (9.4)

   Mijn Mazda5 van 5 jaar oud ingeruild voor de I10. Ja een hele stap terug maar ik ben blij dat ik het heb gedaan. Ik ben erg blij met deze auto hij is zuinig rijd lekker en ziet er nog eens erg mooi uit. Over de ruimte ben ik minder tevreden maar dat kan ook niet anders, eigenlijk vergelijk ik nu appels met peren. Ook op de snelweg kan hij prima mee. Er staat nu 550km op te teller dus ben hem nog aan het inrijden. Tot nu toe geen klagen zou ook niet goed zijn.

  • Tom Boer13-11-2015
   (10.0)

   Mijn Ford Fiesta was na 15 jaar, net als ik, aan pensioen toe. Aangezien ik alle tijd had ben ik bij alle automerken langsgeweest. Toen ik in de Hyundai i10 stapte en het uitgekiende dashboard zag was ik verkocht. Bij de proefrit viel me op hoe licht de i10 stuurt en hoe goed de driepitter reageert op het gaspedaal. De koop was snel gesloten. Ik heb hem nu een week en ik ben nog nooit zo tevreden over een auto geweest. Soms ga ik s'avonds nog een stukje rijden, alleen maar om er even in te zitten. Even puntsgewijs de positieve punten: mooi van binnen en van buiten, ruime cabine met heerlijke stoelen, goed uitzicht rondom, prachtig dashboard met de instrumenten ge?ntegreerd verwerkt, radio/cd met mooi vol geluid, automatische airconditioning, cruise control, elektrische bediening van ramen voor en achter. En natuurlijk prima strak rijdend en sturend. Motor hoor je nauwelijks. Mijn verbruik tot nu toe is 1op 21.

  • Dik Houwaart06-11-2015
   (9.4)

   Na mijn i20 ben ik zeer content over de nieuwe i10, fijne auto compleet en zeer zuinig. Kort samengevat ik ben helemaal HYUNDAI MINDED.

  • Johan van Lieshout24-10-2015
   (10.0)

   We hebben de auto nu ruim vier weken, en het voelt nog steeds alsof we in een Mercedes rijden. Hiervoor twee maal een Atos gehad, en wat is er veel verbeterd/veranderd bij de nieuwe I10. Nu pas merk je dat de oude Atos toch wel een soort van "pausmobiel" was..............desalniettemin heeft de Atos me vele jaren zonder problemen overal naartoe gebracht.

  • Gerard de Kloe14-10-2015
   (9.7)

   Deze i10 is mijn achtste Hyundai in 23 jaar tijd . Ik ben vanaf een Lantra naar Exel en i10 gegaan en nu weer een nieuwe i10. Deze i10 is veruit de fijnste auto die ik heb gehad tot nu toe. Ik ben er super blij mee.

  • Monique06-10-2015
   (8.6)

   Super fijne auto. Had al een I10, maar de versie wijzigingen zijn echt super. Heb het idee nu veel meer auto te hebben als bij de vorige I10!!

  • Joke Oosterbaan01-10-2015
   (8.6)

   Een heerlijke auto, beter dan de vorige i10 serie. Een sportieve stadsauto, niet te klein ook geen goedkope uitstraling. Zelfs op de snelweg houdt hij zich goed vooral met de cruis control functie.

  • Cees Groot26-09-2015
   (8.9)

   Net 2 weken in het bezit van de i10 i-motion.Ik ben zeer verrast door het comfort en de compleetheid van de auto. Ook het interieur, met name het dashboard ziet er gelikt uit. Het motortje is heel soepel, en rijdt vlot, en dat voor een 998cc. 1 minpuntje, de bestuurdersstoel is al iets ingezakt, en dat al na een jaar. [de auto is van 2014]. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

  • Leo Ophorst17-09-2015
   (8.9)

   Na eerst een Fiat panda te hebben gereden ben ik blij over te zijn gegaan op de Hyundai Comfort plus een zeer goede auto en een gunstige prijs met veel accessoires en extra's deze auto is zeker een aanrader.

  • Bob Dellwing29-08-2015
   (8.9)

   We zijn zeer tevreden met onze i10. Mooie lijnen aan de buitenkant (naar onze mening de mooiste A-segmenter op dit moment) en ook het interieur straalt een en al luxe uit. Gevoelsmatig rijden we in een auto uit het hogere segment. Stoelbekleding en dashboard zijn oogstrelend qua materiaalgebruik alsook kleurstelling. Veel elektronische gimmicks aan boord die het leven veraangenamen zoals een indicator die aangeeft wanneer in een hogere versnelling te schakelen en de uitgebreide stuurbediening (cruise control, verbruikscomputer en audio). Bij ritten in het donker blijkt het dashboard zeer mooi velicht te worden, oogstrelend. Het enige kleine minpuntje vinden wij de stand van de hoofdsteunen. We begrijpen dat dit uit veiligheidsoogpunt is gedaan maar naar onze smaak komen ze te ver naar voren waardoor de achterzijde van je hoofd continue in contact staat met de hoofdsteun. Dit is niet bepaald prettig omdat iedere hobbeltje in de weg wordt doorgegeven aan je hoofd. We hebben dit opgelost

  • Paul Prooi27-08-2015
   (8.6)

   De honderdste auto! Bijna alles gereden, vele jaren MB, de laatste jaren een Renault Grand Scenic. Nu sinds 6 weken een I10 abonnement en, het klinkt bijna ongeloofwaardig, maar ik ben er h??l erg blij mee! Verrassend stil, comfortabel, best wel ruim voor zijn klasse ruim, belachelijk zuinig (ik rij best flink door, maar haal toch bijna een gemiddelde van 1 op 19) en guitig om te zien (maar dat is natuurlijk persoonlijk). Je moet wat (?) meer (terug)schakelen, maar dan kun je meer dan goed meekomen met heel veel auto's. Stoelen zitten heel goed, audio en climate control helemaal goed. Als ik dan al kritiek moet uiten, dan is het het stuurgedrag rond de middenstand (beetje zoekend). Maar prijs/kwaliteit technisch, steekt deze auto met kop en schouders boven zijn concurrenten uit.

  • Cees v Tol24-08-2015
   (10.0)

   Na een Hyundai i20 maar 10000 km op de teller ingeruild te hebben voor een i10 zijn wij erg onder de indruk van deze wagen het rijd goed hij is stil En dan de service van de dealer Dirk Barten zien wij een heel wat leuke kilometers te gemoet

  • Carolien Focking10-08-2015
   (9.4)

   Dit is al mijn vijfde i10! En na de vier 1.2 motoren valt mij deze 1.0 driepitter in het geheel niet tegen. Ik heb de meest luxe uitvoering gekozen en heeft alles wat ik nodig heb. Topwagentje! Jammer dat de serve van de Hyundai importeur achterwege blijft, terwijl de dealer er alles aan doet om ongemakken op te lossen.

  • Fran Dekkers04-08-2015
   (8.6)

   Fijne auto: prettig rijcomfort, wendbaar, goede prijs/kwaliteit! 1 minpuntje: vooralsnog kom ik niet aan het voorgeschreven verbruik. (gemiddeld: 5.9/100ltr)

  • Antoinette Schaap27-07-2015
   (8.0)

   Positief 1.De wagen voelt veel groter aan dan hij werkelijk is. 2.Verwacht geen stoere acceleratie, maar je kan wel prima meekomen met alle verkeer. 3 Ook prima op de snelweg!! Dat was nog wel het meest verrassende; je kan de i10 prima gebruiken voor lange afstanden.. 4 Verder een perfect werkende bluetooth carkit en alle knopjes op het stuur. 5.Prettig interieur, vrolijk en fris en goed te reinigen Kortom hij rijdt gewoon lekker Wat zijn mijns inziens relatief verbeterpunten: 1. Een axiaal verstelbaar stuur zou de zit net iets beter af te stemmen maken op de persoon 2. Voor de ventilatie zou ik een modus toevoegen die tegelijkertijd midden en de voorruit zou doen. Die zit er nu niet in of midden en laag, of alleen voorruit. Eigenlijk wel vreemd. Bij aanschaf heb ik er niet op gelet. Ik ken namelijk geen auto waar dat niet kan. 3. De achterruitenwisser heeft geen interval vreemd genoeg. Een continue wissen achter is nooit nodig. 4. Het geluid van de banden komt nogal stevig door.

  • Wim Mul19-07-2015
   (8.6)

   Ik heb i 10 pas 2 dagen maar verbaas me over de ruimte in rijeigenschappen, rijd en voelt als een klasse groter en duurder !

  • Gerard Boesveld11-07-2015
   (9.1)

   Nu een week in bezit. Hij is ruimer van binnen dan je in eerste instantie zou denken, mooi afgewerkt en met de oranje tinten vind ik het een mooi design maar dat is persoonlijk.hij is vlot genoeg om lekker mee te komen in het verkeer het stop en go werkt ook prima. Ik heb de comfort type en die is lekker aangekleed met cruise control en automatische airco en elektrische ramen rondom en centrale deurvergrendeling.ook is de auto verbazend stil met 130 km op de snelweg.kortom een aanrader voor een auto in deze klasse.

  • Kees Oudheusden06-07-2015
   (9.4)

   Ik heb hem nu een maand en hij bevalt zeer goed. Reed eerst vw sharan dus ben wel van heel groot naar wat kleiner gegaan maar ik heb al die ruimte niet meer nodig. Ook bij het tank station kijk ik wat vrolijker. Voor de rest prima afgewerkt autotje met best veel er op en er aan. Complimenten trouwens voor het afleverwerk van garage ridderkerk. Ze namen echt alle tijd om alles uit te leggen over hoe en wat in en om de auto. Tevreden hyundai rijder

  • Wim de Laat18-06-2015
   (9.4)

   Fantastische auto, waar voor weinig geld veel extra's in zit, goede wegligging, lekkere stoelen wat wil je nog meer (ledverlichting), ben er heel blij mee.

  • Dick de Graaf10-05-2015
   (9.7)

   Ontzettend mooie auto om te zien van binnen en van buiten, vooral dashboard is erg mooi ? De praktijk moet laten zien dat de Hyundai I10 ook zuinig is in benzine en onderhoud. Ook mooi dat de pechhulp 5 jaar gratis is.

  • Jan Haak03-05-2015
   (9.1)

   Dit is mijn tweede I10 en bevalt mij nog beter dan de eerste. De auto is veel stiller ook bij 130 km/u en ook zuiniger gem 1 op 18 Ook de de grotere bagageruimte is een plus. Kortom we zijn zeer tevreden ook over de dealer', van Dalen Vlaardingen waar we al jaren naar volle tevredenheid geholpen worden.

  • Annet Santen11-04-2015
   (9.1)

   Stabiele wegligging, rijdt soepel. Gemakkelijke bediening. Ik heb er cruise control op zitten en dit rijdt erg ontspannen, zeker op lange ritten en op 80 km wegen hoef je niet constant op je meter te kijken. In mijn geval (ik ben klein van stuk) is het enige minpunt dat er sportstoelen in zitten, dit betekent voor mij dat ik ter compensatie een kussentje moet gebruiken om comfortabel te zitten.

  • G.R. Taling10-03-2015
   (9.1)

   Ik ben al een echte Hyundai fan rij al vele jaren dit merk altijd al met veel plezier . De goede service ook van de vorige Dealers waren ./ Het personeel is zeer bekwaam en bekent met hun auto kennis van het merk. Daarom zijn hebben we weer besloten om een nieuwe i10 comfort te kopen wat een geweldige mooie uitvoering.

  • F. Boon18-02-2015
   (10.0)

   Hele goede dealer. Vanuit Deventer ben je er binnen een half uurtje rijden. De moeite waard, omdat de ontvangst zeer hartelijk was.

  • Petra17-02-2015
   (8.0)

   Heb hem nu 2 weken, maar hij rijdt heerlijk! Wel even wennen aan de bestuurders stoel die niet verstelbaar is, want hij kantelt redelijk ver naar achter, verder erg blij met mijn auto!

  • CWA de Jong05-02-2015
   (9.1)

   Nog maar kort eigenaar van i10. Ik heb hiervoor de ix20 ingeruild omdat deze te veel brandstof lustte en de i10 een stuk zuiniger is. Mijn eerste indruk is dat de auto een prima indruk achterlaat, zowel op comfort als weggedrag. Het design bevalt me ook primaen ik heb zeker geen spijt van de downgrade van ix20 naar i10.

  • Johan Schram17-11-2014
   (8.3)

   Een fijne auto, goed uitgerust, ruim van binnen. Alles wat je verwacht in een middenklasser is in deze a-segment auto verwerkt. Goede stoelen, automatische airco, cruise-control enz. enz. Steekt boven alle anderen uit in dit segment. Wat zuinigheid betreft kan ik nog niet veel zeggen na 837km. De auto is ook behoorlijk rustig in geluiden ook bij 120km/h. Wij hebben nog geen negatieve zaken gevonden en zijn dan ook heel blij met deze auto. Wij gebruiken de auto prive voor zowel korte als lange ritten. Wij hebben hem nu 10 dagen.

  • MR31-10-2014
   (7.4)

   In zijn klasse zeker een uitblinker. Een zeer degelijke auto en voor zijn segment ook veel ruimte.